Paxsudos IT – Suomi

Kielien oppiminen .. toiset hyvin helppoja toiset taas ei.

Kielien oppiminen .. toiset hyvin helppoja toiset taas ei.

Kielistä, ohjelmistojen ostosta ja tuotteistamisesta

Jos minä haluan oppia jonkun tietokoneille tarkoitetun kielen: Se on aikas helppoa omaksua, koska minulla on jo ainakin 20+ vuoden kokemus niistä. Sen pohjalta: Jos haluan tehdä tietokoneilla jotain uutta, niin teen sen itse, en osta palveluna ohjelmistokehitystä.

 

Toisin asianlaita on ihmisten erilaisien kielien oppiminen, tässä nyt opettelen Saksaa (Euroopan puhutuin ja ymmerretyin kieli) ja se on hankalampaa, ei mahotonta, mutta vain hankalampaa. Mutta onneksi löysin hyvän harjoittelu ympäristön netistä, jonka avulla oppiminen sujuu huomaamatta.

 

Kyllähän se vähän maksaa, mutta mikäpä olisi ilmaista, jos se on ilmainen, niin SINÄ olet jotenkin tuotteistettu ko. palvelussa, eli kyllä jokainen tuottaja tuotteestaan käypää hintaa haluaa, tavalla tai toisella.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

I accept the Privacy Policy

×