Paxsudos IT – Suomi

Päivätyön jatkuminen, aiheuttaa juttuja.

Päivätyön jatkuminen, aiheuttaa juttuja.

Toimitusjohtajan terveisiä, 10/2021

….Tosiaan: olen osa-aikasesti kevytyrittäjä. Palkkatöissä olen ja olen ollut tässä n. puoltoistavuotta pitkällä sairaslomalla. Sen takia osaksi perustin alunperin firman: Kerrankin oli aikaa toteuttaa pitkäaikainen haaveeni ja ryhtyä yrittäjäksi, kun on innostusta alaan ja halusin pitää koodaustaitoni priimana!

Nyt lähiaikoina, aloitan päivätöissä olemisen kevyellä panoksella ja onnistuminen kartoitetaan ja nykyosaaminen ja plänätään jatko.

Ens vuoden puolella, olin päivätöissä tai en, niin suunnitelma on lähteä petraamaan rauta-osaamiseni priimaksi, niin alan tekemään itse omat tuotteeni täysin, ja ainakin aluksi käsityönä, valmistettuina kokonaisuuksina.

Tuo siis jos kokonaisvaltaiselle uudelle osaamiselleni ei päivätöissä urkene tehtäviä  ja/tai arvelen että olisi mukavempi töitä tehdä itselle.

Paxsudos IT’n toimitusajat voi vaihella tämäntakia aika paljonkin nyt ja tulevaisuudessa. Firma pysyy pystössä, mutta toimitusajat voi olla jo globaalin sirupulankin takia haasteelliset pitää kahdessa viikossa.

Mietin tälläajalla sitäkin vaihtoehtoa, että hyppäisi suoraan altaan syväänpäähän ja alkaisi täyspäiväiseksi itsensä työllistäjäksi. Nyt on karttunut itseluottamusta ajatella isosti, ja plänätä isoja ajatuksia pieniin pureskeltaviin paloihin.

Tämän etsikkoaikani jälkeen olen saanut niin paljon virtaa ja draivia tekemiseen, että tuokaan vaihtoehto, ei niin isona mörkönä mielessä näyttäydy kuin joskus ajattelin.

Noin 2 vuotta sitten en ajatuksissakaan uskaltanua ajatella itseäni itsensä työllistäjänä, mutta ehkä tarvitsin vain oikeat henkilöt lähipiiriini, jotka tönivät oikeaan suuntaan huomaamatta enemmän kuin osasin kuvitellakkaan.

Tälläistä tälläkertaa.

Loistavaa viikonloppua kaikille!

  –Lauri / CEO of Paxsudos IT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

I accept the Privacy Policy

×