Access-Control-Allow-Origin: *

Paxsudos IT – Suomi

Toimitusjohtajan terveisiä kaikille

Toimitusjohtajan terveisiä kaikille

Mistä firma on peräisin?

Paxsudos IT on yhden Oululaisen, Nokia taustaisen, Eletroniikka- ja Tietotekniikkainsinöörin, kesällä 2020 perustama sivutoimena oleva kevytyritys.


Miksi aloit pyörittämään bisnestä?

Aloin siksi, että muuten olisin jäänyt luultavasti pitkäksi aikaa lepäämään laakereillani ja se ei sovi minun luonnolle. Pitää olla aktiivista tekemistä, ettei skarppius katoa.


Miksi juuri omaa aloit pyörittämään?

Siksi aloin omaa pyörittämään, kun tuntui sille, ettei minua arvostettu ja urani tuntui olevan huipussaan palkoillisena. Nyt olen sivutoiminen kevytyrittäjä ja saan olla enemmän oman onneni herra ja se suo itselle uusia vapauksia mitä en pelkkänä palkoillisena saisi. Se on varmaan tärkein syy.


Mitä olet nyt havainnut itsessäsi?

Paljon osaa kunnioittaa niitä, jotka menestyvää bisnestä pyörittää, hatun nosto heille. Haluan itsekkin olla, joskus kuuluva heihin. Haluan, että vuosikymmenen päästä olisi vähintään Suomen ja miksei Euroopankin markkinoilla tuotteitani ja palkollisiakin olisi.


Millaista kulttuuria pidät firmassasi?

Avointa, yksinkertaisesti avoimesti kumppanien ja palkoillisten kanssa keskustellen, että pääsee kaikki samalle sivulle. Mitä useammin synkkaa keskenään jutut, sen parempi.


Toimintasuunnitelma seuraavalle vuodelle on?

Saamaan tase plussalle.


Onko firmalla velkaa?

Firma on käytännössä ollut nyt kokoajan omistajan kukkarolla tähän asti ainakin, nyt verkkokauppa on vihdoin kunnossa ja virallisia avajaisia voi pitää. Vuosittaiset menot on kuitattu, niin kaikki viivan alla on kotiapäin.


Olette jo ilmastoasioihin ottanut kannan, mikä sai tuohon?

Ympäristö, luonto ja ilmasto, siinä on kolme asiaa joita on hiton vaikea saaha takaisin, kun kerran menetetään. Siksi pienellä panostuksellamme hoidamme asiamme niin, että firma omalta osaltaan pyrkii jatkossakin ottamaan ympäristö- ja ilmasto-näkökulmat päätöksien teossa huomioon.


 

Terveisin,

Lauri J.

Hits: 34

Vastaa

×