Access-Control-Allow-Origin: *

Paxsudos – Suomi

Miksi maksaa tuotteesta, vaikkapa sähköpostipalvelimesta?

Miksi maksaa tuotteesta, vaikkapa sähköpostipalvelimesta?

Monella on esimerkiksi gmail tunnukset, joka tarkoittaa, että olet googlen tiedon lähde muutenkin kuin hakujen kautta. Markkinoiden nykytapa tuotteistaa palvelujen käyttäjän käyttäytyminen ei välttämättä kaikille ole selviö, joten kerrompas mitenkä ‘ilmaiset’ palvelut tekee: Niille Sinä olet myytävän tiedon lähde.

Jos et maksa palvelusta X, jonka Z tuottaa, niin olet tuottajan Z tuote Y. Esim. google tekee niin, että googlen asiakkaat (haku + emaili) tuottavat valtavan määrän tietoa, jota google myy eteenpäin mainostajille mainosten kattavuuden nimissä, eli jos sijoitat vain vähän niin google antaa vain vähän kattavuutta. Jos maksat paljon, niin saatkin googlelta enemmän näkyvyyttä, kohdennettuna käyttäjille, joiden käytös tekee heistä potentiaalisia asiakkaita mainostilan ostajalle.

InformaatioTiilellä voit valita sähköpostipalvelusta säilytyspaikaksi InformaatioTiilen, käyttämällä POP3 protokollaa. Tuollatavalla sähköpostit majailisi fyysisesti InformaatioTiilellä, eikä missään muualla.

Omalle domainille kohdistetut sähköpostit, InformaatioTiilen omistajana, tulevat suoraan InformaatioTiilelle ja siten sähköpostiesi sijainti on tarkasti tiedossa ja ilman Sinun tuotteistamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.