Paxsudos IT – Suomi

Testikäyttäjästä asiakkaaksi?

Eikös olisi kiva jos sais ensin testailla, ennen kuin ostaa? Nyt se on mahdollista: Ala testikäyttäjäksi ?

Testikäyttäjäksi jos haluat, niin saat laitteiston puoleksivuodeksi käyttöösi laitteiston hinnalla ja sitoudut jakamaan kokemuksia asiantiimoilta, vaikkapa senkin jos ei ole kummosempaa huomautettavaa.

Kaikki palaute on hyvin arvokasta.

Testikäyttäjä jakson päättyessä, tai ennen halutessasi, sinulla on mahdollisuus lunastaa itselle laitteisto siinä olevine ohjelmistoineen huokeammin.

Testikäyttäjäksi jos haluat, niin ohjelmistot asennuksineen saat huokeammin kokoonpanolla jonka haluaisit testiin.

Jos testikäyttäjällä on alle 14 päivää ollut laite hyppysissä, ja jostain, ihan mistävain syystä haluaa palauttaa, niin se on ihan ok. Palautuksissa aina tarkastan tuotteen fyysisen kondiksen, ennen kuin palautan ostoksen hinnan.

Lunastus-tapahtuma olisi kuin tavallinen ostostapahtuma, mutta testikäyttäjä saisi yksilöllisen alennuskupongin käytettäväksi.

 

Perustele miksi olisit hyvä testikäyttäjä, ja toiveesi rauta kokoonpanosta. Testikäyttäjät saavat aina testattavakseen Kulta-tason ohjelmiston asennettuna. Kokeilu aika on 6kk, jonka sisällä voit lunastaa itsellesi halvemmalla laitteen itsellesi, 6kk jälkeen tai ennen, jos et halua lunastaa, niin sinun pitää palauttaa EHJÄ rauta ja saat rahasi takaisin. Jos raudassa on huomauttamista, niin vähennämme komponentin hinnan palautettavasta summasta.
Uutiskirjeessä on uusien tuotteiden kuulumisia, ale kuponkeja ennakkoon, ja muuta informaatiota. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran kuukaudessa, riippuu mitä asiaa on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

I accept the Privacy Policy