Paxsudos IT – Suomi

Toimitusvaikeuksia tavarantoimittajallani

Toimitusvaikeuksia tavarantoimittajallani

Terve, nyt on sillälailla, että tavarantoimittajani ei osaa edes luvata milloin voisi toimittaa NUC’ei, eli tällähetkellä en voi itsekkään tuontakia antaa mitään toimitusaikaa fyysisille tuotteilleni, mutta ohjelmistojen asennuksen jne. aineettomat tuotteet voi ja kukkuu hyvin.

Toista se olisi, jos itsellä olisi edes muutaman laitteen varasto, niin äkkiä ei tarvitsisi myydä ei-oota.

Laitteistojakin VOI tilata, mutten voi antaa mitään toimitusaika raamia sen paremmin kuin että viikosta 2-3 kuukauteen, ja tuokaan ei ole varma, eli jos tähdet ovat oikeassa asennossa, niin homma onnistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

I accept the Privacy Policy