Paxsudos IT – Suomi

Paxsudos IT suosittaa Testikäyttäjäksi ryhtymistä, voit testata mille vaikuttaisi laite. Testikäyttäjänä olo on turvallinen vaihtoehto. Saat rahasi takaisin, jos et ole kahdessa viikossa tyytyväinen, kunhan laite on kunnossa.

Mini pc, pieni koko, suuri sydän

Intelin NUC + Paxsudos IT’n tuunaama Linux asennus, eli InformaatioTiili

Ohjelmistot voit ostaa erikseen etäasennuksena tai InformaatioTiileen esiasennettuna palveluin joita haluat.

 

Tehokäyttäjän ratkaisut...

Tehokäyttäjän ratkaisut...

Lisätietoa klikkaamalla.

Kotikäyttäjän ratkaisut...

Kotikäyttäjän ratkaisut...

Lisätietoa klikkaamalla.

Sulautetut ratkaisut...

Sulautetut ratkaisut...

Lisätietoa klikkaamalla.

Olympia Pronssi!

Onneksi olkoon Matti Mattson! Onneksi olkoon Mattson pronssi mitallista! Juhlistaaksemme: 8.8. asti OlympiaMitali-ale Kupongilla OLYMPIA2021 saa 40% alennuksen aineettomista tuotteista! Click Here

Lue lisää >>>

Toimitusvaikeuksia tavarantoimittajallani

Terve, nyt on sillälailla, että tavarantoimittajani ei osaa edes luvata milloin voisi toimittaa NUC’ei, eli tällähetkellä en voi itsekkään tuontakia antaa mitään toimitusaikaa fyysisille tuotteilleni, mutta ohjelmistojen

Lue lisää >>>

Olet fiksu!

Olet ilmiselvästi fiksu, kun olet siinä kunnossa, että luet tämän :D.. eli ihan mallikas juhannus vietetty, ja vältetty uimakoulun pikakurssia ottamasta opintosuunnitelmaan 🙂   Onnittelen 😀 ..

Lue lisää >>>

Hyvää Juhannusta!

Olkaahan juhannuksena kuseskelematta soutuveneessä niin näätte helpommin seuraavankin 🙂 Juhannuksena on mökkeiliöillä pahatapa ottaa ja kuseskella soutuveneissä, minun neuvoni on et vesille vain selvinpäin, varsinkin jos soutuvene

Lue lisää >>>
Paxsudos IT on tarmokas tänäänkin ja palvelee teitäkin! ja on luotettava kumppani IT-asioissa. ja on kotimainen toimija ja Oulussa on pääkonttori. ja Suomessa on aie pääkonttori pitää. ja on ympäristöystävällinen ratkaisu. ja kaikista tilauksista istutan puita ja teen muita ekotekoja. ja äly-tuotteiden etähallinta InformaatioTiilellä Philipsin älytuotteiden parissa ainakin. tarjoama ensiasennuksena toimitettava LibreOffice-suite on Microsoft Office yhteensopiva.

Me Paxsudos IT:llä haluamme jättää oman, vaikka pienen, jäljen ympäristötekoina, että tulevaisuudessakin voimme nauttia luonnosta.

Ympäristö ja luonto on sellaista joita otamme itsestäänselvyyksinä, tuon takia on käymässä niin että havahdumme kun on tilanne erittäin huono.