Julkaistu Jätä kommentti

Julkinen yhteistyöhakemus koskien jousto-sähköä

Moro Tyyppi,

Haluisin tuoda esille, että olen tehnyt ohjelmiston (AI), joka optimoi sähkön varastointia/käyttöä pörssi hinnan mukaan.

Noin kolme-neljä UPS’ia takana käytetty innovaation tekemiseen, omasta pussista, mutta nyt softani ois vailla ISOA skaalaa, eli minulla on tieto-taito puolittaa(? .. ainakin säästää 1/3 osa) kortteli korttelilta sähkökustannukset käyttäjille.

Tuo edellyttäisi hyvin isoa sähkön varastointia, minkä nykyisin voisi tehdä vaikka betoniin, josta voisi purkaa monta monta kertaa, ilman että joka 50’s kerta joutuisi energiavaraston uusimaan.

Minulla on softa moisen härdellin tekemiseen valmis ja testattu, olisinkin vailla (Suomalaista?) sähkön myyjää joka uskaltaisi alkaa tekemään yhteistyötä, markkinat on valtaisat asialle ja kun enemmän ja enemmän aletaan olemaan sähköriippuvaisia, niin optimointi tulee kyseeseen, kun sen toteuttaa ISOssa skaalassa, kortteli korttelilta ja kaupunki kerrallaan. Markkinat softalleni on valtaisat, kun uskaltaa ajatella hiton isossa skaalassa joustosähköä.

–Lauri J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *