Julkaistu Jätä kommentti

Verkkokauppa on virallisesti jälleen tikissä!

Nyt verkkokauppamme on toimiva, joka puolelta testattu, et toimiipi.

Epäkunnon aiheutti maksutapa-lisäosan yksi riippuvuus, joka EI automaattisesti asentunut ja/tai lisäosa ei osannut ilmoittaa järkevästi puutteesta. Sain tuon itse tonkimalla selville.


Juhlistaaksemme tätä, laitan kupongin UusiTilaaja2022 liikkeelle, kupongilla saa kaksi kertaa 15% alennuksen, mistävain tuotteesta.

Osta vaikka vuoden tilaus; kupongeilla halvempaan hintaan. Se on niin timanttinen verme, tuo robottianalysoija, et jos kokeilet päivän tai pari, niiin on aikas ihme, jos et ole tyytyväinen.


Tuo päivän kokeilukin on ihan ok, päivän lisenssejä saa ostaa niin paljon kuin vain lompsa antaa myöden, mutta ET tarvitse kuin yhden, koko organisaatiolle, reilua eikös ?


Robottiapuri GoogleTest-tulosten parsintaan ja nopeaan silmäilyyn verraton apuohjelmisto, se osaa älykkäästi verrata kahden eri ajon tuloksista kaivaa oleelliset asiat esille: tiukkaan mutta selkeään pakettiin.


Oli kyseessä sitten, yhden hemmon pyörittämä harrasteprojekti, tai miljoonia liikevaihtoa takovan firman testaua rumbaa, niin kummillakin toistuu samakaava, testituloksien analysointi.


Jos aineistoa on erittäin paljon, niin se on aikas aikasyöppö. Päivässä tekis mieli tehdä muutakin, kuin tarkistaa tarkistuksen päällekkin Excel-taulukkojen eroja.


Tuo mun tekemä GoogleTest automaation-tulosten vertailun- & analyysin-teko-ohjelmisto, on yksinkertainen ja siksi aikas pirun pätevä, oli firman kokoluokka mikävain, niin aina ajalle muutakin käyttöä on.

Tuota robottianalysoijan vuosilisenssin hintaa on jo alennettu 30% ja siitä saat lisäksi 15% alea lisää halutessasi, säästöä melkein sata kymmenen euroa! Tai halutessasi voit kokeilla kuukauden mille palvelu tuntuupi, ostamalla kuukausi lisenssin, josta saat halutessas tuon 15% alen!

 

Uudella päivälisenssillä voit huoletta koeponnistaa vermettä: Katsoa et mitä olisit hankkimassa. Jos haluat käyttää vain harvoin, niin päivälisenssi on ehkä paras ratkaisu!

Eikös kuulostakkin reilulle? Minusta ainakin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *